THUIS PAKKETTEN

Helaas ben ik genoodzaakt om mijn salon te sluiten tot 6 april. Om jullie toch te ondersteunen heb ik thuis pakketten gemaakt. Zo kun je thuis nog steeds goed voor je huid zorgen!


Nu we allemaal thuis moeten blijven ben je misschien in de gelegenheid om wat extra aandacht aan je huid te besteden.
Ik heb pakketten samengesteld met het merk Absolution en Loveli. Deze producten zijn samengesteld met natuurlijk ingrediënten, hier zitten geen schadelijke stoffen in die slecht zijn voor je huid.

Onze handen worden schraal door het vaak wassen en het desinfecteren, verzorg je handen juist nu goed met het handpakket!

Onze huid droogt uit door de gure wind buiten, de verwarming binnen en hoe lekker het ook is de voorjaarszon speelt een grote rol in het uitdrogen van de huid. Hiervoor heb ik een gezichtspakket samengesteld zodat je nu ook thuis je huid kunt blijven verzorgen.

Het uitdrogen van de huid geld natuurlijk niet alleen voor in je gezicht. Het hele lichaam heeft hier last van, daarom heb ik ook een lichaamspakket voor jullie samengesteld om goed voor je hele lichaam te zorgen.


Handpakket: €25,-
* bodyschrub
* handcrème
* nagelolie
* cadeautje

Lichaamspakket: €35,-
* bodyschrub
* bodycrème
* bodywash
* cadeautje

Gezichtspakket: €50,-
* reiniging
* gezichtschrub
* dagcrème
* masker
* conjac spons
*cadeautje

De pakketten zijn te bestellen via whats app. Woon je binnen 5 km afstand van de salon kon ik de bestelling kosteloos bij je bezorgen. Natuurlijk mag je de bestelling ook afhalen.